اندازه گیری قند کل ویفر

موارد مصرف:

استات روی

فروسیانور پتاسیم

هیدروکلریک اسید

فنل فتالئین

سود غلیظ

سود ۰/۱نرمال

شناساگر متیلن بلو

مخلوط فهلینگ AوB

روش آزمون:

حدود ۴ گرم از نمونه را در ۷۵ میلی لیتر آب مقطر حل و به بالن ۱۰۰ انتقال دهید و ۲/۳ میلی لیتر استات روی و به همان مقدار فروسیانور پتاسیم به آن بیافزایید سپس با آب مقطر به حجم برسانید و صاف کنید.۲۵ میلی لیتر از محلول صاف شده را در بالن ۱۰۰بریزید و ۲/۵میلی لیتر اسید کلریدریک غلیظ به آن اضافه کنید و به مدت 10دقیقه در دمای70درجه (۳دقیقه چرخشی ۷ دقیقه در حالت ساکن)در حمام آب قرار دهید ٫بالن را خنک کنید و در مجاورت محلول فنل فتالئین با هیدروکسید سدیم ۴۰درصد و هیدروکسید سدیم ۰/۱نرمال تا ایجاد رنگ صورتی پایدار خنثی کنید.

محلول فوق را داخل بورت ریخته و توسط مخلوط فهلینگ A/B روی حرارت,در مجاورت شناساگر متیلن بلو تا ایجاد رنگ آجری تیتر کنید

M=f1×100×100×100

_____

v*m*25*1000

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *