[html5_video id=2601]

اندازه گیری قلیائیت محصولات بهداشتی

۱۰۰ میلی لیتر آب مقطر را درون یک ارلن ۲۵۰ میلی لیتری ریخته و تا نقطه جوش حرارت دهید. توزین در حدود ۵ گرم از نمونه و انتقال آن به درون ارلن در حال جوش
افزودن ۱۰ میلی لیتر محلول باریم کلرید خنثی شده به آن و سرد کردن محلول تا ۷۰ درجه
افزودن چند قطره شناساگر فنول فتالئین به آن
تیتر آن توسط هیدروکلریک اسید ۰/۱ نرمال (N) تا از بین رفتن رنگ صورتی
حجم مصرفی را یادداشت کرده و محاسبات را انجام میدهیم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *