[html5_video id=2548]

روش اندازه گیری گوگرد در آبمیوه ها و سبزی ها

v0

۵۰ میلی لیتر از نمونه را برداشته و به یک ارلن مایر بریزید

۳میلی لیتر از محلول اسید سولفوریک ۱۰ درصد ۵ میلی لیتر محلول نشاسته به ارلن بیافزایید و با محلول ید تا ایجاد رنگ تیره تیتر نمایید.سپس با تیوسولفات سدیم۰/۰۰۵ نرمال تیتر کنید آن را بی رنگ کرده و حجم مصرفی را یادداشت کنید.

حجم تیو سولفات مصرفی  = جواب

——————————-

              ۱۰

v0= حجم ید مصرفی – جواب

v3

۵۰ میلی لیتر از  نمونه را برداشته و ۵میلی لیتر محلول استالدهید یا پروپانال اضافه نمایید و ۳۰ دقیقه زمان دهید.

سپس ۳میلی لیتر از محلول اسید سولفوریک ۱۰ درصد ۵ میلی لیتر محلول نشاسته به ارلن بیافزایید و با محلول ید تیتر نمایید تا تیره رنگ شود،سپس با تیوسولفات سدیم۰/۰۰۵ نرمال تیتر کنید آن را بی رنگ کرده و حجم مصرفی را یادداشت کنید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *